De nieuwe krant is niet zichtbaar.

Kunt u proberen de app af te sluiten en opnieuw op te starten?

Dit doet u door de app eerst uit te zetten met de homeknop. Daarna klikt u dubbel op de homeknop. Hierna verschijnt daarna een uitgezoomde versie van de laatst geopende apps. Door de app omhoog te swipen sluit u de app. Daarna kunt u de app weer opnieuw opstarten.

Mocht bovenstaande het probleem niet oplossen, dan zou het ook kunnen liggen aan de kwaliteit van uw internetverbinding. Probeer de krant te downloaden op een goede wifi-verbinding.