Ik moet betalen voor de krant, terwijl ik abonnee ben.

Geachte

Hartelijk dank voor uw bericht. Als abonnee kunt u de krant gratis downloaden als u ingelogd bent. Dit kunt u controleren door  linksboven op het pionnetje/sleutelgat te tikken en dan Abonnement te selecteren. Onder 'Niet ingelogd' kunt u uw inloggegevens invullen om de krant gratis te downloaden.

Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u hier een account aanmaken. U vult uw e-mailadres in en verzint een wachtwoord. Indien we aan de hand van uw e-mailadres uw abonnement niet kunnen achterhalen, dan wordt u verzocht aanvullende informatie te verstrekken. Eerst uw postcode en huisnummer, eventueel uw achternaam en als er meerdere abonnementen op dat adres zijn, uw relatienummer.