Oude edities downloaden

Oude edities zijn tot en met vier weken terug nog beschikbaar. Door in de app naar beneden te scrollen kunt u oudere edities bekijken en downloaden.

Kranten ouder dan vier weken kunt u terugvinden op op onze website. Wij hebben een archief beschikbaar dat teruggaat tot 2004 en daar heeft u als (digitaal) abonnee toegang toe. U kunt losse artikelen opzoeken door een trefwoord in te vullen in het zoekveld rechtsboven. Ook kunt u hele kranten downloaden door in te loggen op de digitale editie in te loggen en een eerdere editie aan te klikken.