Icoon op beginscherm

De digitale editie van nrc.next of NRC Handelsblad kunt u via in de Kiosk. Om de app ook op het beginscherm van uw iPad of iPhone te krijgen hebben we een snelkoppeling gemaakt. U kunt deze installeren door één van onderstaande webpagina’s te openen en de instructies op te volgen.

Voor NRC Handelsblad klik hier.

Voor nrc.next klik hier.

Druk op het pijltje naast de adresbalk (klik hier voor een screenshot)
Druk op 'Voeg toe aan beginscherm' (klik hier voor een screenshot)
Druk op 'Voeg toe' (klik hier voor een screenshot)