Waar is de lijst met artikelen?

Het is een bewuste keuze geweest om deze lijst met artikelen niet in de nieuwe app te stoppen. Uit gebruikers tests bleek dat de twee verschillende modi voor het lezen van de krant verwarring veroorzaakte. Bovendien verdwijnt daarmee de relatie tussen de artikelen en de krant, iets wat we met deze app juist willen versterken.

We zijn aan het onderzoeken hoe we het makkelijker kunnen maken om te wisselen tussen artikelen. Hier is al een suggestie voor in het feedback forum. Wanneer u dit belangrijk vindt, raad ik u aan daar op te stemmen: https://nrc.uservoice.com/forums/176707-nrc-en-nrc-next-digitale-editie-voor-ios/suggestions/3310121-links-naar-vervolgartikel