Worden kranten automatisch verwijderd?

Kranten die ouder zijn dan 30 dagen worden automatisch verwijderd. Wanneer er weinig ruimte beschikbaar is op uw iPad of iPhone kunnen kranten van 7 dagen of ouder ook automatisch worden verwijderd.

Kranten die minder dan 7 dagen oud zijn kunt u alleen handmatig verwijderen. Dit doet u als volgt:

Tik rechtsboven op 'Opruimen'. Selecteer de te verwijderen kranten door ze één voor één aan te tikken. U ruimt de geselecteerde kranten op door linksboven op het prullenbakje te tikken.