Hoe kan ik een artikel printen?

Op het moment is het helaas niet mogelijk om een artikel direct vanuit de app te printen. U heeft echter wel de mogelijkheid om artikelen door te mailen en vanuit uw mailprogramma te printen.

U kunt een artikel mailen, door het gewenste artikel te selecteren en de deelknop (de knop met het pijltje naar buiten)  rechtsboven in het scherm aan te klikken. Als u de optie ‘Mail’ kiest, opent een bericht waarmee u het artikel door kan mailen.